Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás, világítástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Carbon - Figyelemfelkeltő [2. oldal]
részletek »

Világítás, világítástechnika képes leírás: Carbon - Figyelemfelkeltő [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
Carbon Car

Carbon Car

Xenon Import Kis és Nagykereskedelem! Figyelem! Ingyenes beszerelés és kipróbálási lehetőség az izzókra! Ingyenes Fényerő mérés, tanácsadás Gyári és utólagos rendszereknél !!! Minden azonnal raktárról! Hatalmas kibővült kínálat! Viszonteladókat és nagykereskedőket is kiszolgálunk! Amiben a szettjeink jobbak lehetnek a noname szettektől! Az összes termékre teljeskörű garanciát vállalunk! Az összes termék üzletünkben, akár az Ön autójában is kipróbálható!

Cooperdesign

Cooperdesign

Észrevétlenül, ám szinte mindennek az alapja a fény a belsőépítészetben. Helyesen, optimálisan megtervezett világítással bizonyítottan sokkal hatékonyabb mind a munka mind a kikapcsolódás. Sokak számára soha nem tudatosul, hogy a környezetükben nincs átgondolva a mesterséges és a természetes világítás, hogy mennyivel kevésbé lennének fáradékonyak, mennyivel kevésbé lenne fárasztó a munkahelyi- vagy házimunka, ha megfelelően és optimálisan lenne kialakítva környezetükben a világítás.

Cruz D.S

Cruz D.S

Napenergiát hasznosító termékekkel 2008-ban kezdtünk el foglalkozni. Fokozatosan építjük ki a termékkörünket, abban a biztos tudatban, hogy a következő évtizedtől már nem a fosszilis energiahordozók jelentik majd a Föld energiaellátásának biztosítékát, hanem egyértelműen a Nap. A kedvező árú és jó minőségű termékek forgalmazásán túl partnereink révén igyekszünk számos egyéb szolgáltatással megkönnyíteni az átállást a környezetbarát energiahordozókra. Célunk - és ehhez örömmel vesszük az együttműködési szándék bármilyen formáját - hogy az emberi élethez elengedhetetlen energiafelhasználás ne legyen ellentmondásban környezetünk megóvásával és hogy ez minél több ember számára már a közeljövőben elérhető legyen.

Daniella

Daniella

Cégünk szlogenje a kezdetek óta hirdeti célul kitűzött hitvallásunkat: Egy elektromos világ szolgálatában! Mely hűen tükrözi a villamos piac igényeinek alárendelt létünket. Ennek megfelelően igyekszünk az elvárásoknak megfelelni minden területen a napi kommersz termékektől az ipari specialitásokig, ajánlatadástól a házhoz szállításig.

Díszvilágítás és hangtechnika

Díszvilágítás és hangtechnika

Napjainkra a karácsony elengedhetetlen részévé vált a díszvilágítás házon belül, kívül és az utcákon. A karácsonyfa izzóin kívül megjelentek a házak illetve az utcák díszítésére szolgáló füzérek, függönyök, motívumok. Ezek a termékek sokféle méretben és formában készülnek, és többféle fényforrással. Hagyományos izzós és a LED-es technikát is hasznosító termékeket megtalálhatjuk villamossági boltokban, szaküzletekben és a bevásárlóközpontokban is. Vásárlásnál azonban nagyon oda kell figyelni arra, hogy csak jó minőségű eszközt vegyünk meg, mert azzal megóvhatjuk magunkat a bosszúságoktól (pont karácsony este alszik ki a fény...), és ami még fontosabb elkerülhetjük a baleseteket.

DT-Xenon

DT-Xenon

Vásárold meg nálunk a szükséges izzót és/vagy trafót, és kérd hozzá beépítési szolgáltatásunkat is! Telephelyünkön (2230 Gyömrő, Üllői út 24.) vállaljuk a nálunk vásárolt xenon izzók, trafók, szettek, halogén izzók, ledek és kiegészítők beépítését.

Eakvárium

Eakvárium

A leggyakoribb akvárium világítás még mindig a neon (t8-t5), de egyre inkább teret hódít a led technológia is. Az akváium élő világának, de főként a növényeknek nem mindegy, hogy milyen típúsu, és teljesítményű világítást használunk.

Eglo lámpabolt

Eglo lámpabolt

Kik is vagyunk mi?! Ezen a felületen egy lámpás webáruház. Valójában ennél sokkal több. Az itt található lámpák csak töredékei azoknak, amelyeket Önnek kínálunk. Üzleteinkben jelenleg negyven millió forint forgalmi értékű lámpa van bemutatva. Közel két évtizede foglalkozunk lámpakereskedelemmel, szaktanácsadással. Sikerült elégedett vevőink között tudni hoteleket, fővárosi kávézókat, családi házakat, színházat stb.

Elektro Profi

Elektro Profi

Az Elektro Profi Kereskedelmi Kft világítástechnikai csapata vállalja, szinte bármilyen, világítással kapcsolatos probléma megoldását, komplett rendszerek tervezésében való együttműködéstől kezdve a rendszer kulcsrakész átadásáig. A csapat tagjainak világítástechnikai mérnöki végzettsége garantálja a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő eredményeket.

Hirdetés
Elektro webáruház

Elektro webáruház

Üzemeltetőnk az OHM-TECH Hungary Kft. vezetői azért döntöttek ennek az üzletnek a megnyitása mellett, hogy az uniós egyesülés kínálta szabad kereskedelmet kihasználva, lehetőséget adjanak olyan EURÓPAI cégeknek, kiknek kitűnő termékeik még nem, vagy kevésbé ismertek hazánkban.Természetesen jól ismert, és bizonyított cikkek is megtalálhatóak áruházunkban, de folyamatosan kutatjuk az új partnereket, hogy élezhessük a versenyt. Úgy gondoljuk, a kereskedelem versenye, az árak versenye még csak most fog kezdődni. Mi biztatjuk, hogy böngésszen kitartóan, és pénztárcakímélően fog tudni vásárolni. De akinek a minőség is számít az ár mellett, az visszafog térni hozzánk, és mi igyekezni fogunk, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon.

Elter lámpaház

Elter lámpaház

Ez egy igazi családi történet. Ahol a szülők elkezdtek valamit és a gyerekek folytatják azt. Egy családi vállalkozás attól lesz igazán sikeres, hogy a következő generációk is megvalósíthatják benne önmagukat, látnak benne fantáziát és belevágnak. A kényszer megölné a lelkesedést... De nálunk szó sincs erről! És attól is, hogy az idősebb generáció szívesen adja át tapasztalatát, mert az meghallgatásra talál. De az együttműködés lényege mégis a kompromisszumok. Nem megalkuvás, hanem a közös és mindenki számára elfogadható jó megoldás megtalálása.

Energo Light

Energo Light

Vállalkozásunk működtetése során mindig szem előtt tartottuk a megbízhatóságot, a minőségi munkát, a stabil garanciális elérhetőséget és a racionális tervezést-munkavégzést. Az elmúlt évek tapasztalatai és szakmai rálátásunk, világossá tette mennyire fontos a környezetvédelem és a racionális energiafelhasználás. Ennek okán 2008-ban új üzletágként, egy -saját fejlesztésű szoftver beépítésével, bevezettük a köztér-világítási rendszerek meglévő tápellátáson működő vagy szigetüzemű rendszerben (önállóan nap és/vagy szélenergiával működtetett) világításra való tervezését üzembe helyezését. Saját fejlesztésű szoftver rendszerünkkel radikálisan nagy, vagy teljesen költségmentes üzemelés érhető el a közvilágításban. Termékeinket akár évszakokhoz igazított fényerő szabályzással hozzuk forgalomba. Termékeinkkel jelenleg Európa több országában jelen vagyunk, mint Magyar-fejlesztés és Magyar-munkaerő alkalmazását fontosnak tartó vállalkozás. 2009-től a hazai piacon is folyamatosan tesztelt és megbízhatóan jól működő referenciákkal rendelkezünk. Az Energo Light Kft az üzleti érdekek figyelembevételén kívül, fontosnak tartja a 'szépítést', mint köztér-világítási stratégiát. Szeretnénk ha jelentős mértékben hozzá járulhatnánk az ország városainak köztér-világítási fejlesztéseinek esztétikai korszerűsítéséhez.

Envy

Envy

Az Envy innovációt jelent a dizájnban tradicionális, modern, különleges lámpakollekcióival, melyek kézzel készített, egyedi stílusú kerámia lámpák. Kínálatában megtalálhatóak az asztali, álló és mennyezeti lámpák, valamint csillárok és függesztékek széles választéka. A hangulatos lámpatestek kiegyensúlyozott, kényelmes környezetet teremtenek otthonába. A fény nem csak a búrából áradhat, így az általunk kínált kiegészítőink segítségével még otthonosabb, stílusosabb és különlegesebb lehet otthona. A portugál gyárközpontban már több mint százezer lámpát készítettek el.

Fakro fénycsatorna

Fakro fénycsatorna

Az SLT fénycsatorna a FAKRO új terméke, melynek fő feladata természetes fény bejuttatása az épület belsejébe. Az ilyen fénycsatornák alkalmazása az épület összes helyiségének a megvilágítását lehetővé teszi, még azokét is, ahol nem lehet külső vagy tetőablakokat beépíteni. A nappali fénytől elzárt helyiségek sötétek és kényelmetlenek a használatban. Ilyen helyiségek lehetnek pl. fürdőszobák, gardrób szobák, folyosók, lépcsőházak, sőt pincék. Fénycsatornák alkalmazásával a természetes fényt bejuttatjuk a helyiségbe, megvilágítva azt. Más helyiségekben a fénycsatornák kiegészítő fényforrást jelentenek, ami az elektromos energia megtakarításban játszik szerepet. Az SLT fénycsatorna a tető fölé szerelt kupolán keresztül beeső, nappali fényt szállítja. A napfény sugarai a fénycsatorna hajlékony falának belső reflexiós felületéről visszaverődve haladnak lefelé a fényelosztóra. A mennyezetbe szerelt fényelosztó egyenletesen szórja szét a fényt a helyiségbe, megvilágítva azt. A fénycsatornát este és éjjel is használhatjuk fényforrásként, ha a belsejébe világítótestet szerelünk.

Fénymánia lámpaüzlet

Fénymánia lámpaüzlet

Immáron az újkorban a Fénymánia Lámpaüzlet arra vállalkozott, hogy bemutassa, és szakszerű segítséget nyújtson abban, hogy milyen eszközökkel lehet otthonunkat praktikusan, szépen, ízlésesen megvilágítani, megteremteni az 'otthon melegét'.

Fényszennyezés

Fényszennyezés

Az a mesterséges fény, ami nem kizárólag a megvilágítandó felületre, irányba és nem a megfelelő időszakban jut, ezzel káprázást, birtokháborítást, az égbolt mesterséges fénylését, vagy bármi más nem kívánatos környezeti hatást okoz. Fényszennyezést okoz az előírt, szükséges szintnél lényegesen nagyobb megvilágítás is. Céljaink: Energia takarékosság, környezetvédelem természetes éjszakai tájkép megóvása Szakszerű, a tényleges szükségletnek megfelelő világítási megoldások támogatása, törvényi szabályozás.

Figyelemfelkeltő neon reklám

Figyelemfelkeltő neon reklám

Világító táblára, led reklámra van szüksége? Ne bízza a cégtábla készítést másra, csak a TZKY Designra! Forradalmi ötleteinkre és egyedi megoldásainkra többéves tapasztalatunk ad garanciát. Újrahasznosítható alapanyagokkal dolgozunk, rövid határidőket vállalva. Bővebben informálódna az általunk alkalmazott technológiákról a világító reklámtáblákat illetően? Böngéssze át weboldalunkat, és lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Led reklámtábla vékony vagy vastag keresztszelvénnyel, személyre szabott árakon!

Tuti menü