Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás, világítástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Filippi - Led [3. oldal]
részletek »

Világítás, világítástechnika képes leírás: Filippi - Led [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
Filippi lámpaáruház

Filippi lámpaáruház

Üzletünk az alföldi régió legnagyobb lámpa áruháza. 1995 óta forgalmazzuk európai vezető lámpagyártó cégek termékeit a legkedvezőbb árakon Látogassanak meg bennünket szaküzletünkben! Kérdéseikre szívesen válaszolnak szakképzett, gyakorlott munkatársaink.

Frédikevill lámpaház

Frédikevill lámpaház

Cégünk 20 éves fennállásának ideje alatt kiemelten fontos szerepet szánunk a termékek magas minőségére és kedvező árára egyaránt. Kínálatunkban szinte minden fajta beltéri lámpa, kültéri lámpa, lakásba vagy irodába szükséges lámpa, világítótest megtalálható. Minden jelentős világítótesteket gyártó cég jelen van nálunk, így reméljük a lakberendezés nélkülözhetetlen elemei lehetünk Önnél is.

GE Hungary Zrt.

GE Hungary Zrt.

Történetünk 1900-ban egy kis pajtában kezdődött. Több ezer szabadalommal és két Nobel-díjjal később a GE Global Research, a cég globális kutatóközpontja, továbbra is új technológiák kifejlesztésével gazdagítja életünket. Tudjon meg többet az első GE kutatólaboratóriumról, és arról, hogy az miként fejlődött egy globális vállalattá.

Gyerek Lámpa Bolt

Gyerek Lámpa Bolt

Az Gyerek Lámpa Bolt küldetése eljuttatni a magyar háztartásokba mindazokat a minőségi világítástechnikai termékeket, mely mindenki számára megelégedettséget nyújtanak. A legjobb terméket a legjobb árért a legjobb helyről.

H7 izzó vásárlása online

H7 izzó vásárlása online

Világítástechnikai webáruházunkban hagyományos h7 és h4 izzókat, illetve modern technológiával készült Osram night breaker modelleket is találsz autódhoz és motorkerékpárodhoz egyaránt. Néhány xenon izzóra is szükséged lenne? Kínálatunkból most különféle fejeléssel és átmérővel szerezheted be őket, többdarabos kiszerelésben is. Rendelj webshopunkból akár 2-5 év garanciával, kedvező házhozszállítási feltételek mellett ? országszerte fuvarozunk! Kérdéseiddel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Hella lámpák izzók

Hella lámpák izzók

Mindegy, hogy Ön melyik kiindulási helyzetből indítja el a termékkeresést: a keresőrendszer a leggyorsabb úton juttatja el Önt a helyes válaszhoz. Különösen kiemelendő a járműfüggetlen keresés funkciója. Így gyorsan megtalálhatja azokat a termékeket is, melyek univerzálisan vagy multifunkcionálisan alkalmazhatók. A részletes bázistények mellett az online-katalógusban célszerű kiegészítő információkat és linkeket is találhat további dokumentumokhoz. A Hella az Internet-kínálatot folyamatosan fejleszti.

Horányi Lámpacenter Kft.

Horányi Lámpacenter Kft.

Vállalkozásunk, a HLC Lámpacenter fő tevékenységi köre a különböző típusú világítástechnikai eszközökkel, lámpákkal és csillárokkal való online kereskedelem. A kínálatunkban megtalálható termékek honlapunkon megtekinthetők. Amennyiben minket választ és tőlünk vásárol, biztosíthatjuk róla, hogy nem fog csalódni és hogy elégedett lesz termékeinkkel és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal egyaránt. Aktuális kínálatunkat folyamatosan frissítjük és bővítjük, hogy mindenki megtalálhassa amire szüksége van. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

HP LED

HP LED

A Koreai HIPPOLED LED körteizzói végre tökéletes alternatívát nyújtanak a háztartásokban leggyakrabban használt hagyományos E27 foglalatú körteizzók kiváltására. A kiforrott Samsung vagy Seoul Semiconductor LEDekkel szerelt HIPPOLED izzók használata 80-90%-os energiamegtakarítást garantál, élettartama pedig a hagyományos izzók 20-szorosa.

Indecor

Indecor

Ha teljes vagy részleges lakásfelújításba kezd, vagy csak pl lámpáját, díszlécét, rozettáját cserélné ki, vagy rejtett világítást szeretne készíteni, és ehhez szeretne speciális hozzávaló rejtett világítás díszlécet, ragasztót, led szalagot, tápegységet, vagy ha a villanyszámláján szeretne sokat spórolni a drága, korszerűtlen spot halogén izzókat lecserélné a korszerű takarékos Ledes izzókra (fényforrásokra), akkor is a legjobb helyen jár. INDECOR.

Hirdetés
Izzóexpress

Izzóexpress

Az Izzoexpress - ahogy azt már a weblapunk neve is mutatja -, tartalék izzókat forgalmaz projektorokhoz és projektoros televíziókhoz. Beszállító partnerünknek több ezer modellhez van eredeti gyári projektorizzója. A termékek aktuális készletét és árát természetesen weblapunkon online megtekintheti. Mivel cégünk már több mint tíz éve forgalmaz projektorokat, ismerjük azokat a ritkábban keresett izzótípusokat is, amire Önnek épp szüksége lehet!

Kanlux lámpa akciósan

Kanlux lámpa akciósan

Választékunkban a világítástechnika számos korszerű eszköze ? LED panel, fénycső ? mellett olyan kényelmi és biztonsági berendezések is szerepelnek, mint a FI relé vagy a különféle mozgásérzékelők és időkapcsolók. Ismert márkák megbízható termékeit ajánljuk a Kanlux fényforrásoktól a Schneider Electrics kismegszakítón át az ELKO-EP Inels épületautomatizálási rendszereiig. Felkészült, a szakmában töltött évek során szerzett tapasztalatokkal felvértezett kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire.

Kristálycsillárok gyártása

Kristálycsillárok gyártása

Kristálycsillárok, Led csillárok, design lámpák és egyedi lámpák személyre szabott tervezése, megálmodása és gyártása. 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy az a világítótest amelyet Ön megálmod, mi pontosan legyártjuk Önnek azt, hogy olyan világítás legyen az otthonában vagy irodájában, ahogy azt Ön elképzelte. Keresse fel üzletünket a 1132. Budapest Visegrádi utca 58/A. szám alatt, és igényelje ingyenes tájékoztatónkat, hogy milyen módon tudnánk szebbé varázsolni otthonát.

KroneMag

KroneMag

KroneMag a KroneMag Millenium srl cég védjegy alatt beiktatott. KroneMag székhelye Brassóban van, Románia középső részén található városban és saját szállítóeszközeivel vagy erre szakosodott gyorsfutárcégeken keresztül szállítja a termékeit bárhová Európába. Társaságunk polgármesteri hivataloknak, városgazdálkodási, térrendezési, városfejlesztési és épületrendezési cégeknek, valamint érdekelt fizikai személyeknek, öntvény, alumínium és fából készült külső berendezési termékeket forgalmaz. Teljes egészében Európában gyártott termékek. Tervezünk-Személyreszabunk-Gy ártunk-Átalakítunk az Önök elképzeléseinek megfelelően. KroneMag Millenium a következő piacokon tevékenykedik: Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Szlovénia, Románia, Olaszország, Franciaország; A közeljövőben kilátásban levő piacok: Hollandia, Belgium, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Moldva, Oroszország, Ukrajna. Ügyfeleink/vásárlóink köre széles: megyei jogu városok, helyi tanácsok, városi és községi polgármesteri hivatalok, építkezési cégek és magánszemélyek. Az eladásra kínált termékeink nagy részét a parki és kerti, városberendezési bútorok képezik, közvilágítási díszítő oszlopok, kandeláberek, utcai és kerti kutak, szemetesek, pollerek, postaládák, kerti és teraszi bútorok.

Kujbusvill

Kujbusvill

A világítóeszközök és az épületvillamossági berendezések kis- és nagykereskedése területén a hazai piacvezetők között vagyunk.Termékeinkhez kapcsolódóan a vevői igényeknek megfelelő szakmai tanácsadást nyújtunk, évente 2-3 alkalommal a világítástechnikai részlegen belül akciókat rendezünk. Partnereink az ország számos pontján megtalálhatók, kapcsolatban állunk kereskedőkkel és kivitelezőkkel egyaránt. Saját járműparkunkkal rendszeres árukiszállítást végzünk a hét minden munkanapján, igény esetén szombaton is.

Lámpanet webáruház

Lámpanet webáruház

Kültéri, beltéri, dekorációs és ipari lámpák, energiatakarékos és hagyományos fényforrások webáruháza. Magyarországon minden jelentősebb lámpa gyártó, forgalmazó, illetve fényforrás gyártó vagy forgalmazó terméke megtalálható.

LED Center

LED Center

A LEDcenter üzemeltetője az AGIMPEX Hungary Kft., melynek megalapításakor az internetes kereskedelem magas szintű megvalósítását tűztük ki célként magunk elé. Vásárlóinkat nemcsak minőségi termékekkel, hanem korrekt, sőt sokszor a létező legjobb áron szolgáljuk ki. Számunkra nagyon fontos a szolgáltatás minősége, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kapcsolattartásra, ügyfeleinkkel történő kommunikációra és információval való ellátására. A küldemények csomagolásánál profi anyagokat használunk, majd az így összeállított csomagokat egy nemzetközileg elismert futárcégre bízzuk. Küldeményeink útja nyomonkövethető az interneten, szükség esetén telefonos egyeztetéssel kerülnek Önhöz.

Led díszvilágítások

Led díszvilágítások

Cégünk leginkább önkormányzatok, közületek és lakosság magas szintű kiszolgálására specializálódott. Az eltelt évek során kelet-Magyarország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító, meghatározó eszközöket, berendezéseket, kiegészítőket forgalmazó cégévé fejlődött. Szívesen veszünk részt városok, települések díszvilágítási programjaiban, új azelőtt még nem használt, egyedi eszközök fejlesztésében és bevezetésében. Figyelemmel kísérjük a látványtechnikai eszközök fejlődését, a világban megjelenő újdonságokat. Cégünk készséggel áll rendelkezésre minden tevékenységi körébe tartozó termék, információ és szolgáltatás ügyében közületi illetve lakossági ügyfél számára.

Tuti menü