Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás, világítástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Namat - Re Carta [5. oldal]
részletek »

Világítás, világítástechnika képes leírás: Namat - Re Carta [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Namat

Namat

A 15 éve lámpagyártással foglalkozó lengyel Namat különleges lámpái ma már Magyarországon is elérhetőek. 1000-nél is több különleges, egyedi beltéri lámpa található meg a Namat lámpakínálatában, a moderntől a tradicionálisig. A Namat lámpái fényt visznek otthonába, hiszen mindenféle formavilágban, számtalan színben, egyedi dizájnban megvásárolhatók. Többféle anyagból és felépítésből választhat, ha beltéri lámpát keres otthonába. Asztali lámpák, állólámpák, csillárok, fali lámpák, függesztékek, mennyezeti lámpák széles kínálatát találja üzletünkben.

Napcső

Napcső

A Solatube fénycsatornák segítségével a sötét, ablaktalan helyiségek természetes napfénnyel világíthatóak meg.A termék lelke a tetőre szerelt kupola a benne található reflektorral, mely összegyűjti és továbbítja a napfényt a világ leghatékonyabb fénycsatornáján át a megvilágítani kívánt helyiségbe. A fénycsatorna egy speciális fényszóróban végződik, ami az egyenletes fényelosztást biztosítja.

Navalla

Navalla

A fényforrás lámpaáruház létrejöttének nem titkolt célja, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer lámpa és csillár közül, hogy ehhez ki kellene mozdulniuk otthonukból, vagy munkahelyükről. Bízunk benne, hogy ezzel Önt is segíthetjük ha idő hiányában nem ér rá elmenni egy szaküzletbe, és megvásárolni a lakberendezési elképzeléseinek leginkább megfelelő lámpát, vagy csillárt. A kényelmes vásárláson túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy kérdéseket tegyen fel a kiszemelt termékkel kapcsolatban, melyekre telefonon, és emailben egyaránt válaszolunk. Ön a nap 24 órájában nézelődhet virtuális üzletünkben anélkül, hogy bárki is megzavarná eközben. Állandóan bővülő lámpa, és csillár kínálatunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Európa-szerte elismert gyártó partnereinknek minden világítással kapcsolatos problémára van megoldása. Palettánkon egyaránt megtalálható a kültéri, beltéri lámpák széles választéka igen kedvező árakon.

NeoGlass

NeoGlass

Cégünk, a NeoGlass Kft. vállalja magán- és társasházak, irodák, éttermek, szállodák, stb. világításainak energiafogyasztás-elemzését, tanácsot adunk a villanyszámla összegének lefaragására és vállaljuk az épület energiafaló izzóinak részleges vagy teljes cseréjét LED-es fényforrásokra, melyekkel a világításra fordított energia költségének akár 60-80%-a is megtakarítható.

Neon World

Neon World

Cégünk a Neon World Bt. 2006. január óta működik. Elkészült munkáinkra igényesek vagyunk, munkatársaink megbízhatóak és szorgalmasak, szem előtt tartva a Neon World Bt. alapelvét. Megbízhatóság, hozzáértés, precizitás és pontosság! Örömteli számunkra, hogy ilyen rendkívüli csapat vesz körül bennünket. Mottónk: A tökéletességre való kollektív törekvés, a kreativitás, produktivitás terén mozgósított energiák összessége, a fiatalos lendület, és a pozitív szellemiség. A gyártás során törekszünk arra, hogy partnereink igényes, ötletes produktumot kapjanak amely nem kis mértékben hozzájárul, hogy versenytársaikkal szemben helyzeti előnyre tegyenek szert. Stúdiónkban a legmodernebb technikát képviselő eszközökkel dolgozunk.

Hirdetés
NeonTeam

NeonTeam

A vállalkozás családi vállalkozásként működik. Állandó létszámunk három fő amelyet ha szükséges több személlyel egészítünk ki. Saját lakatos és üvegműves műhellyel rendelkezünk. Az üvegtechnikai műhelyben a legkorszerűbb vákuum és nagyfeszültségű bombázó berendezéssel gyártjuk a neoncsöveket. A vállalkozás a Debreceni Finommechanikai Vállalat neon üzemének jogutódjaként alakult 1997-ben.

Orbán-Elektric

Orbán-Elektric

Cégünk egyéni vállalkozásként 1993-ban, Hajdúböszörményben kezdte meg működését, villamossági és villanyszerelési anyagok kiskereskedelmével. 2002-ben Kft.-vé alakultunk, a kiskereskedelem mellett nagykereskedelemmel bovítettük tevékenységünket. Ezzel párhuzamosan villanyszerelési szolgáltatást is vegzünk, melynek keretén belül lakások, irodaepületek, ipari létesítmények villamoshálózatát építjük ki, valamint villanymotor tekercseléssel is foglalkozunk.

Otthon fényei

Otthon fényei

Webáruházunk létrejöttének célja, hogy vásárlóinkat minél szélesebb körben tudjunk bevezetni a lakás- és ipari világítástechnika sokszínűségébe. Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett szeretnénk Önnek segítséget nyújtani akár élő online beszélgetés keretében, akár telefonon, akár e-mailben, hogy biztosan megtalálja amit szeretne.

Pannonled

Pannonled

A Pannon Electronics megalakulását hosszú szervezés előzte meg. Tapasztalt kereskedői és mérnöki gárdára alapozva indítottuk el tevékenységünket. Büszkék vagyunk a minőségre mely minden Pannon Electronics terméket jellemez. A Pannon Led a cég első termékeinek egyike. Fontos,hogy útmutatót adjunk a a kereskedelmi forgalomban megtalálható LED-es termékek között. A célunk, hogy a XXI. századi termelés legfontosabb szegmensére az energiatakarékosságra helyezzük a hangsúlyt. Ezért a legmagasabb minőséget biztosítjuk vásárlóinknak a mindenkori legelőnyösebb áron.

Hirdetés
Philips

Philips

A Philips energiatakarékos LED-lámpái az izzólámpákkal szemben kiváló minőségű, környezetbarát választást jelentenek. A jövőben a LED-technológia eddig ismeretlen világítási lehetőségeket nyit meg. Az energiatakarékos lámpák terén nyújtott széles termékválasztékunk környezetbarát megoldásokat kínál az otthonában található hagyományos fényforrások helyett.

Polisign

Polisign

Amiben megoldást kínálunk 1993 óta: Egyedi reklámok, feliratok, belsőépítészeti, kiállítási és dekorációs elemek, árukínáló displayek, üzleti-irodai bútorok tervezése, kivitelezése, különböző fénytechnikákkal, szükség szerint helyszíni telepítéssel. Saját gyártói háttérrel, reklámipari szakismerettel és gyakorlattal rendelkező, magasan képzett menedzsmenttel és kivitelező csapattal rendelkezünk.

Profivill No1

Profivill No1

Profivill No1 Kft Világítástechnikai Szaküzlet 1995-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét Debrecenben. Üzletünkben folyamatosan bővülő, széles áruválasztékkal és megújuló akcióval várja minden kedves vásárlóját.

Projektor izzócsere

Projektor izzócsere

Amennyiben kiégett a projektorban az izzó és túl drágának találja a gyári új lámpa cseréjét, akkor Ön nagyon jó helyen jár! Amikor egy projektornak lejár a lámpaélettartama és kiég az izzó, akkor fizikailag csak maga az izzó megy tönkre, nem pedig a teljes lámpatest. Ilyen esetben lehetőség van csak az izzó kicserélésére is. A lámpában kicserélt izzó ugyan azokkal a tulajdonságokkal fog rendelkezni, mint a gyári új lámpa, viszont 50-200%-al kevesebb anyagi ráfordítással.

Projektor lámpa

Projektor lámpa

Ebben az áruházban megtalálja speciális felhasználású lámpáit. Infravörös, tv,uv,xenon, cube,orvosi és egyéb lámpák Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Az egységek lehetnek eredetiek vagy helyettesítő (utángyártott) kivitelűek. A diszkont lámpa modul eredeti lámpaegység, utángyártott keretben, ami így kedvezőbb áron az eredetivel egyenértékű megoldás.

Quick.cart

Quick.cart

Mi ez az egész ? Eljött hát ez is... Évekig hülyítettek bennünket azzal, hogy a tintapatron nem tölthető.Ma már tudjuk, hogy ez ordas hazugság volt. A kiégett projektorizzó cseréje legalább ennyire túlmisztifikált. Eddig az volt. Itt projektorba ill. kivetítős TV-be beépíthető UHP izzók kaphatóak.Csak az izzó, reflektor, beépítő keret, stb nélkül. Ne feledd, csak az izzó ég ki, a reflektor nem. A gyári csereizzók reflektorral és kerettel együtt 10000 internetes oldalon,és üzletben kaphatóak.Áruk nettó 60 és 125.000 forint között mozog. Izzót - nálam NEGYEDÁRON is kaphatsz.Jár hozzá a beépítéshez szükséges thermoaktivált ragasztó is. A sikerélmény ingyenes,felár nélküli, ha mindent a leírtak alapján csinálsz, garantált.

Rábalux

Rábalux

A Rábalux-csoport 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, amelyet Czigler Csaba 1993-ban alapított meg Magyarországon. A Rábalux Kft azóta a magyar világítástechnikai piac meghatározó, valamint a közép-kelet-európai piac egyik lényeges szereplőjévé vált. A Rábalux termékek iránti élénk keresletnek, valamint a partnerközpontú, rugalmas üzletpolitikának köszönhetően a vállalat a mai napig lendületes fejlődést mondhat magáénak. A cég éves árbevétele meghaladja a 4 milliárd forintot. A kínálatban szereplő közel 1500 termék 9 kategóriát képez, megtalálhatóak köztük a modern, a klasszikus, a spot, az asztali- és állólámpák, a fali- és mennyezetlámpák, a fürdőszobai lámpák és a pultmegvilágító lámpatestek, valamint a dekor- és gyermeklámpák, a kültéri lámpatestek és a fényforrások is.

Re-Carta

Re-Carta

Autóizzók, foglalatok - autóhifi-szerelés, installáció - autóhifi-hangnyomásmérés - autóvédelmi eszközök beszerelése - telefonkihangosító-beszerelés - lézerblokkoló/radardetektor beszerelés - műholdas járműkövetés/védelem telepítése - egyéb autóvillamossági munkák

Tuti menü