Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás, világítástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reflect - Wikipédia [6. oldal]
részletek »

Világítás, világítástechnika képes leírás: Reflect - Wikipédia [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Reflect

Reflect

A képre kattintva letölthető az ingyenes DIALux világítástechnikai program legfrissebb változata, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet látványos világítástechnikai terveket készíteni. DIALux 4.5 világítástervező program.

Régi lámpabolt

Régi lámpabolt

Vállalkozásunk 21 éves múltjával, szakmai tapasztalatával segíti Ügyfeleit. Ezen hosszú idő alatt a világítástechnika minden ágazatával és az előforduló nehézségekkel többségével találkoztunk . Ahogy tapasztalataink nőttek úgy alakítottuk ki cégünk alapvető szolgáltatásai lakberendezés belsőépítészet, villamos tervezés - villanyszerelés területén. Ügyfeleink bizalommal kérnek tőlünk tanácsot a vágyaik megvalósítására. Széleskörű termékválasztékunknak és megbízható Partnereinknek köszönhetően megoldást nyújtunk az egyszerű, olcsó lámpák sorától egészen a magas minőségű, luxus tervezésig és kivitelezésig bezárólag. Keressen Ön is minket bizalommal, tekintse meg Áruházunk kínálatát vagy töltse le katalógusainkat.

Robotlámpa szerviz

Robotlámpa szerviz

A Fehérszalag Elektronikai Kft. világításvezérlési rendszerek berendezéseinek karbantartásával, javításával foglalkozik. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a színházi fényvezérlő pultok, színváltók, motoros kengyelek, mozgófejes fényvetők (robotlámpák), dimmerek, füstgépek, ködgépek, valamint szállodai világításvezérlő rendszerek területén. Különösen a Compulite, Martin, Ayrton, High End Systems, MA Lighting, Robert Juliat, Zero88 és Lutron berendezések terén bírunk komoly tapasztalattal, melyekhez a szükséges gyári alkatrészeket is biztosítani tudjuk, de megbirkózunk bármilyen más típusú világításvezérlési eszközzel is.

Simotrade

Simotrade

Cégünket 1992-ben magánszemélyek alapították. Ma 110 főt foglalkoztató 600m2 beépített üzemépületekben, raktárakban 3 hektár területen végezzük munkánkat.Termelésünk 40%-a export árbevételt biztosít. Termékeink széles skálája a világítástechnika jelentős területét átfogja. Korszerű számítógép vezérelt lemez megmunkáló központokkal és egyéb hajlító és lemezvágó gépekkel, konvejorsoros elektrosztatikus porszóró berendezéssel készül a lámpatestek gyártása, festése. Termékeink minősége megfelel az EU követelményeinek. 2004. évtől a DNV által tanúsított ISO 9001:2000 minőségtanúsítási rendszer szerint dolgozunk.

Solarspot fénycsatorna

Solarspot fénycsatorna

A Solarspot a természetes fény továbbítására alkalmas csőrendszer, mellyel megoldható a sötét és kevésbé megvilágított helyiségek fényellátása. Bevilágító rendszerünk alkalmazásával lehetősége nyílik a természetes fény nyújtotta magas komfortérzet biztosítására Önmaga, családja és munkatársai számára, olyan helyiségekben is, ahol ezelőtt nem volt megoldható.

Hirdetés
Speed In

Speed In

Cégünk gyújtógyertyák, izzók és ablaktörlőlapátok kis- és nagykereskedésével foglalkozik. Termékeinket Magyar és Európai Uniós beszállítóktól szerezzük be. Minden termékünk megfelel a Magyarországi Munkavédelmi előírásoknak és EU szabványoknak. Ha igazán jó árakat keres akkor itt megtalálja. Szívesen vesszük viszonteladók jelentkezését is, Magyarországi viszonteladói hálózatunk építésére.

Street és kültéri lámpák

Street és kültéri lámpák

A Világítások.hu webáruház folyamatosan bővíti ezen termékeit, hisz ki ne szeretne szép világítást a kertjébe, vagy egy takarékost a telephelyére. Nálunk talál Magyar gyártmányú lámpától a Közel-Keleti-ig.

Szarvas

Szarvas

Lámpa termékeink között hat különböző lámpa típusból választhat, valamint csillárjainkhoz függesztékek széles választékát kínáljuk. A lámpa- és lámpatest gyártás terén szerzett több mint fél évszázados tapasztalattal, hazánk legnagyobb lámpa gyártójaként bátran kijelenthetjük, hogy valamennyi általunk készített lámpa kiváló minőségu, hosszú élettartamú és szakértő tervezéssel készült darab.

Teherautó lámpabolt

Teherautó lámpabolt

Üdvözöljük az Optical haszongépjármű alkatrész kereskedelem honlapján. Az Optical Bt. egy családi vállalkozás, amely 1994-ben lett alapítva. Cégünk haszongépjármű- és kamion felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik, az alábbi termékkörökkel: -fényszórók, fényszóró üvegek -irányjelzők -szélesség-, helyzetjelzők -hátsó lámpák, lámpabúrák -köd- és távfényszórók -megkülönböztető lámpák -munkalámpák -izzók, ledes izzók -tükrök -kormánykapcsolók -karo sszéria elemek -csatlakozók Vásárlóink részére nyitvatartási időn túli árukiadást biztosítunk.

Hirdetés
Utánvilágító táblák

Utánvilágító táblák

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis- és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében. Várjuk viszonteladók jelentkezését is! A vállalkozás folyamatos fejlődés után jelenleg az alábbi termékeket kínálja: - Tűz- és munkavédelmi feliratok - Reklámfeliratok: táblák, zászlók, molinók, reklámanyagok, - Gépjármű-feliratozás: ponyvák, karosszériafeliratozás hagyományos és fotórealisztikus reklámmal - Utánvilágító jelek - Áruházi-raktári feliratok - Közlekedési jelzések

Velux fénycsatorna

Velux fénycsatorna

Az Ön házában is van olyan helyiség, amelynek nincs ablaka vagy egyszerűen túl sötét? A tetőn keresztül a VELUX fénycsatorna elviszi Önnek a vágyott napfényt folyosóra, gardróbba, lépcsőházba vagy fürdőszobába. A fénycsatorna földszintes, emeletes vagy tetőteres ház esetén is benapozza a sötét helyiségeket, akár 14-szer több fényerőt biztosítva egy 60 W-os izzónál.

Világítás - felsőfokon - LED fény

Világítás - felsőfokon - LED fény

Nyolc érv, hogy miért vegyen inkább LED égőt! Magas költségmegtakarítás. Környezetbarát. A kár 80-90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzólámpák, és fele annyit, mint az energiatakarékos izzó, vagy kompakt fénycső. 35000-50000 óra élettartam. Alacsony működési hőmérséklete miatt nincs gyulladásveszély. Kapcsolgatásra nem érzékeny. Felkapcsolás után rögtön leadja a teljes fényét, nincs melegedési idő. Káros sugárzástól mentes (UV és infra tartományban nem sugároz). Led világítástechnikai termékek teljes skáláját kínáljuk!

Világítás-látvány

Világítás-látvány

Cégünk, a La Belle Kft. 1998 óta van jelen a hazai világítástechnikai piacon. Termékeink kiskereskedelmi forgalmazása mellett a dekorációs világítástechnika területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.Családi házak és kertek karácsonyi dekorációja és díszvilágítása Épületek, épített objektumok karácsonyi díszítése, reklámcélú díszvilágítása Utcák és közterek karácsonyi dekorációja, díszvilágítása Boltok és üzletek karácsonyi díszvilágítása Esküvő, születésnap és rendezvény egyedi ünnepi és hangulatvilágítások Hotelek és éttermek karácsonyi díszvilágítása, dekorációja Áruházak belső tereinek karácsonyi dekorációja

Világítások webáruház

Világítások webáruház

Webáruház, melyből ingyenes házhoz szállítással rendelhet.Részletek az ingyen szállítás menüpont alatt. Vállalkozásunk alapköve 2008-ra tehető. Azóta kutatjuk a villamosság területén partnereink számára a legjobb ár-érték arányú termékeket. Mindenki igényét szeretnénk kielégíteni a villamosság területén, melyet folyamatosan bővülő árukészlet jellemez. Nagy számú Led lámpáinkból biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Nagykereskedésünk számos kereskedő és végfelhasználó partnerrel áll kapcsolatban az ország egész területén, így minden termék a webáruházban az Ön boltjába is bekerülhet.Legyen viszonteladó partnerünk. Rendelhet telefonon, e-mailben, melyet szállító parnereink segítségével eljuttatunk Önhöz.

Világítóreklám

Világítóreklám

Bertalan Dénes vagyok, 1992 óta foglalkozom reklámtábla gyártással és dekorálással. Fő profilom a világító reklámtáblák, reklámtáblák, cégtáblák, világító táblák, megállító táblák, pilonok, világító betűk, habbetűk tervezése, gyártása és telepítése. Reklám dekoráció, kirakat dekoráció, vágott fóliából, vagy digitális nyomtatással. Tervezés, gyártás, felszerelés egy helyen. A világító táblák világítása, a hagyományos fénycső világítástól, az energia takarékos led világításig, igény szerint választható. A világító táblák, reklámtáblák, cégtáblák felszerelését az ország egész területén vállalom.

Villamossági szaküzlet

Villamossági szaküzlet

Cégünk közel 20 éves 1997-ben alakult. Vállalkozásunk főbb profiljai: villamos kivitelezés, villamos kis- és szak-kereskedés, LED világítástechnika, WEB-es kereskedelem, thermovíziós vizsgálatok készítése (hőkamera), illetve speciális villamos kivitelezések. Kereskedelmi tevékenységünket 2006-ban indítottuk el, amelynek célja főként a Jászberény és vonzáskörzetében lévő villamos kivitelezők magas fokú minőségi és szakmai kiszolgálása, de magánszemélyek igényeit is ugyanolyan odafigyeléssel végezzük.

Wikipédia

Wikipédia

A Wikipédia egy enciklopédia, pontosabban célja egy elfogadható enciklopédiává válni; tehát hogy megbízható és bőséges ismeretanyagot nyújtson az olvasóinak, azok hasznára, szórakoztatására és megelégedésére. Ezen enciklopédia különlegessége, hogy az önkéntesek folyamatosan, nap mint nap szerkesztik, bővítik, javítják, tehát a Wikipédia minden percben bővül és javul. Az önkéntes munkának te is egyszerűen részese lehetsz, ha szerkeszteni akarod a lapokat. Ajánlott, de nem kötelező, hogy jelentkezz be, regisztrálj magadnak egy nevet. Talán még annyit célszerű megjegyezni, hogy minden be nem jelentkezett és bejelentkezett szerkesztőre vonatkoznak bizonyos közösségi irányelvek, melyeket be kell tartanod.

Tuti menü