Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás, világítástechnika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Világítás - Zengővári [7. oldal]
részletek »

Világítás, világítástechnika képes leírás: Világítás - Zengővári [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 110 db
Világítás - felsőfokon - LED fény

Világítás - felsőfokon - LED fény

Nyolc érv, hogy miért vegyen inkább LED égőt! Magas költségmegtakarítás. Környezetbarát. A kár 80-90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzólámpák, és fele annyit, mint az energiatakarékos izzó, vagy kompakt fénycső. 35000-50000 óra élettartam. Alacsony működési hőmérséklete miatt nincs gyulladásveszély. Kapcsolgatásra nem érzékeny. Felkapcsolás után rögtön leadja a teljes fényét, nincs melegedési idő. Káros sugárzástól mentes (UV és infra tartományban nem sugároz). Led világítástechnikai termékek teljes skáláját kínáljuk!

Világítás-látvány

Világítás-látvány

Cégünk, a La Belle Kft. 1998 óta van jelen a hazai világítástechnikai piacon. Termékeink kiskereskedelmi forgalmazása mellett a dekorációs világítástechnika területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.Családi házak és kertek karácsonyi dekorációja és díszvilágítása Épületek, épített objektumok karácsonyi díszítése, reklámcélú díszvilágítása Utcák és közterek karácsonyi dekorációja, díszvilágítása Boltok és üzletek karácsonyi díszvilágítása Esküvő, születésnap és rendezvény egyedi ünnepi és hangulatvilágítások Hotelek és éttermek karácsonyi díszvilágítása, dekorációja Áruházak belső tereinek karácsonyi dekorációja

Világítások webáruház

Világítások webáruház

Webáruház, melyből ingyenes házhoz szállítással rendelhet.Részletek az ingyen szállítás menüpont alatt. Vállalkozásunk alapköve 2008-ra tehető. Azóta kutatjuk a villamosság területén partnereink számára a legjobb ár-érték arányú termékeket. Mindenki igényét szeretnénk kielégíteni a villamosság területén, melyet folyamatosan bővülő árukészlet jellemez. Nagy számú Led lámpáinkból biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Nagykereskedésünk számos kereskedő és végfelhasználó partnerrel áll kapcsolatban az ország egész területén, így minden termék a webáruházban az Ön boltjába is bekerülhet.Legyen viszonteladó partnerünk. Rendelhet telefonon, e-mailben, melyet szállító parnereink segítségével eljuttatunk Önhöz.

Világítóreklám

Világítóreklám

Bertalan Dénes vagyok, 1992 óta foglalkozom reklámtábla gyártással és dekorálással. Fő profilom a világító reklámtáblák, reklámtáblák, cégtáblák, világító táblák, megállító táblák, pilonok, világító betűk, habbetűk tervezése, gyártása és telepítése. Reklám dekoráció, kirakat dekoráció, vágott fóliából, vagy digitális nyomtatással. Tervezés, gyártás, felszerelés egy helyen. A világító táblák világítása, a hagyományos fénycső világítástól, az energia takarékos led világításig, igény szerint választható. A világító táblák, reklámtáblák, cégtáblák felszerelését az ország egész területén vállalom.

Villamossági szaküzlet

Villamossági szaküzlet

Cégünk közel 20 éves 1997-ben alakult. Vállalkozásunk főbb profiljai: villamos kivitelezés, villamos kis- és szak-kereskedés, LED világítástechnika, WEB-es kereskedelem, thermovíziós vizsgálatok készítése (hőkamera), illetve speciális villamos kivitelezések. Kereskedelmi tevékenységünket 2006-ban indítottuk el, amelynek célja főként a Jászberény és vonzáskörzetében lévő villamos kivitelezők magas fokú minőségi és szakmai kiszolgálása, de magánszemélyek igényeit is ugyanolyan odafigyeléssel végezzük.

Villanymotorok -Totaloutlet

Villanymotorok -Totaloutlet

Magas minőségű strapa bíró, márkás villanymotorok széles választékban, a totaloutlet.hu webáruházában. Egyfázisú és háromfázisú villanymotorokat kínálunk a vásárlóink számára. Termékeinket igen kedvezményes akciós árakon lehet megvásárolni. A villanymotorokon kívül nagy teherbírású csigahajtóműveket is árulnak. Rendelés esetén lehetőség van személyes átvételre vagy futáros házhoz szállításra. Raktárunk XXI.kerületben, Csepelen található meg, kényelmesen megközelíthető helyen. Hívjon minket bizalommal.

Wikipédia

Wikipédia

A Wikipédia egy enciklopédia, pontosabban célja egy elfogadható enciklopédiává válni; tehát hogy megbízható és bőséges ismeretanyagot nyújtson az olvasóinak, azok hasznára, szórakoztatására és megelégedésére. Ezen enciklopédia különlegessége, hogy az önkéntesek folyamatosan, nap mint nap szerkesztik, bővítik, javítják, tehát a Wikipédia minden percben bővül és javul. Az önkéntes munkának te is egyszerűen részese lehetsz, ha szerkeszteni akarod a lapokat. Ajánlott, de nem kötelező, hogy jelentkezz be, regisztrálj magadnak egy nevet. Talán még annyit célszerű megjegyezni, hogy minden be nem jelentkezett és bejelentkezett szerkesztőre vonatkoznak bizonyos közösségi irányelvek, melyeket be kell tartanod.

Zengővári Világítástechnikai Kft.

Zengővári Világítástechnikai Kft.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal rendelkeznek a világítástechnika terén? Akkor ne keresgéljen tovább, hiszen Önnek a a budapesti Zengővári Világítástechnika Kft.-re van szüksége. Az általunk kínált szolgáltatásokkal biztos lehet benne kiváló minőségű, az Ön elvárásainak is megfelelő szolgáltatásban lesz része. Folyamatosan követjük a legújabb műszaki fejlesztéseket, kapcsolatban vagyunk a legnagyobb nemzetközi gyártókkal, így minden esetben a lehető legjobb műszaki paraméterekkel állítjuk elő termékeinket. Információkért és a további részletekért látogasson el weboldalunkra! Ha kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Tuti menü