Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kert és utcai világítás képes leírás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu
részletek »

Kert és utcai világítás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Kert és utcai világítás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Átriókert kerti lámpa

Átriókert kerti lámpa

Egy jól megtervezett kert elképzelhetetlen szabadtéri világító eszközök, egyedi készítésű, kőből készült kerti lámpások nélkül. Segítségükkel hangulatot, melegséget, egyedi stílust vihetünk kertünkbe. Megfelelő természetes világítást tudunk biztosítani szabadtéri programjainkhoz. Többféle stílusú kerti lámpást kínálunk. Különösen közkedveltek a japán pagoda lámpáink. Különböző méretben és színben rendelhetőek, zöld környezetben szépen mutatnak, harmónia érzetét keltik bennünk. Kertünkben egy kerti lámpa elfoglalhat központi helyet is, de lehet kiegészítő eleme is más kerti építménynek, sziklakert, kerti tó, ösvény mentén is jól mutat. Kerti lámpáink anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, fagyálló, télen is díszíti a kertet. Keresse bővülő terméklistánkat és akciós árainkat honlapunkon.

Cruz D.S

Cruz D.S

Napenergiát hasznosító termékekkel 2008-ban kezdtünk el foglalkozni. Fokozatosan építjük ki a termékkörünket, abban a biztos tudatban, hogy a következő évtizedtől már nem a fosszilis energiahordozók jelentik majd a Föld energiaellátásának biztosítékát, hanem egyértelműen a Nap. A kedvező árú és jó minőségű termékek forgalmazásán túl partnereink révén igyekszünk számos egyéb szolgáltatással megkönnyíteni az átállást a környezetbarát energiahordozókra. Célunk - és ehhez örömmel vesszük az együttműködési szándék bármilyen formáját - hogy az emberi élethez elengedhetetlen energiafelhasználás ne legyen ellentmondásban környezetünk megóvásával és hogy ez minél több ember számára már a közeljövőben elérhető legyen.

Energo Light

Energo Light

Vállalkozásunk működtetése során mindig szem előtt tartottuk a megbízhatóságot, a minőségi munkát, a stabil garanciális elérhetőséget és a racionális tervezést-munkavégzést. Az elmúlt évek tapasztalatai és szakmai rálátásunk, világossá tette mennyire fontos a környezetvédelem és a racionális energiafelhasználás. Ennek okán 2008-ban új üzletágként, egy -saját fejlesztésű szoftver beépítésével, bevezettük a köztér-világítási rendszerek meglévő tápellátáson működő vagy szigetüzemű rendszerben (önállóan nap és/vagy szélenergiával működtetett) világításra való tervezését üzembe helyezését. Saját fejlesztésű szoftver rendszerünkkel radikálisan nagy, vagy teljesen költségmentes üzemelés érhető el a közvilágításban. Termékeinket akár évszakokhoz igazított fényerő szabályzással hozzuk forgalomba. Termékeinkkel jelenleg Európa több országában jelen vagyunk, mint Magyar-fejlesztés és Magyar-munkaerő alkalmazását fontosnak tartó vállalkozás. 2009-től a hazai piacon is folyamatosan tesztelt és megbízhatóan jól működő referenciákkal rendelkezünk. Az Energo Light Kft az üzleti érdekek figyelembevételén kívül, fontosnak tartja a 'szépítést', mint köztér-világítási stratégiát. Szeretnénk ha jelentős mértékben hozzá járulhatnánk az ország városainak köztér-világítási fejlesztéseinek esztétikai korszerűsítéséhez.

KroneMag

KroneMag

KroneMag a KroneMag Millenium srl cég védjegy alatt beiktatott. KroneMag székhelye Brassóban van, Románia középső részén található városban és saját szállítóeszközeivel vagy erre szakosodott gyorsfutárcégeken keresztül szállítja a termékeit bárhová Európába. Társaságunk polgármesteri hivataloknak, városgazdálkodási, térrendezési, városfejlesztési és épületrendezési cégeknek, valamint érdekelt fizikai személyeknek, öntvény, alumínium és fából készült külső berendezési termékeket forgalmaz. Teljes egészében Európában gyártott termékek. Tervezünk-Személyreszabunk-Gy ártunk-Átalakítunk az Önök elképzeléseinek megfelelően. KroneMag Millenium a következő piacokon tevékenykedik: Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Szlovénia, Románia, Olaszország, Franciaország; A közeljövőben kilátásban levő piacok: Hollandia, Belgium, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Moldva, Oroszország, Ukrajna. Ügyfeleink/vásárlóink köre széles: megyei jogu városok, helyi tanácsok, városi és községi polgármesteri hivatalok, építkezési cégek és magánszemélyek. Az eladásra kínált termékeink nagy részét a parki és kerti, városberendezési bútorok képezik, közvilágítási díszítő oszlopok, kandeláberek, utcai és kerti kutak, szemetesek, pollerek, postaládák, kerti és teraszi bútorok.

Street és kültéri lámpák

Street és kültéri lámpák

A Világítások.hu webáruház folyamatosan bővíti ezen termékeit, hisz ki ne szeretne szép világítást a kertjébe, vagy egy takarékost a telephelyére. Nálunk talál Magyar gyártmányú lámpától a Közel-Keleti-ig.

Villanymotorok -Totaloutlet

Villanymotorok -Totaloutlet

Magas minőségű strapa bíró, márkás villanymotorok széles választékban, a totaloutlet.hu webáruházában. Egyfázisú és háromfázisú villanymotorokat kínálunk a vásárlóink számára. Termékeinket igen kedvezményes akciós árakon lehet megvásárolni. A villanymotorokon kívül nagy teherbírású csigahajtóműveket is árulnak. Rendelés esetén lehetőség van személyes átvételre vagy futáros házhoz szállításra. Raktárunk XXI.kerületben, Csepelen található meg, kényelmesen megközelíthető helyen. Hívjon minket bizalommal.

Tuti menü