Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rejtett és díszvilágítás képes leírás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu
részletek »

Rejtett és díszvilágítás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Rejtett és díszvilágítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Anro díszléc és Led webáruház

Anro díszléc és Led webáruház

A rejtett világításos díszlécek lényege egyszerű: ragasszunk fel valamit a falra vagy a mennyezetre, amiben el tudunk helyezni valamilyen fényforrást. - Mennyezeti: a mennyezeti rejtett világításos díszlécek elején egy nút van kiképezve, amelybe LED modulok helyezhetőek. A díszléc kialakítás lehetővé teszi, hogy akár a holkerbe, akár önállóan a mennyezetre is ragaszthatjuk, így a karnis eltakarása is megoldott a világítás megszakítása nélkül. - Oldalfali: nevükből következően az oldalfalra kerülnek beépítésre, a mennyezettől legalább 10-15 cm-re, majd a díszlécen kialakított nútba LED világítást vagy flexibilis fénykábelt helyezhetünk fényforrásnak. A 10-15 cm-es távolság biztosítja, hogy a kisebb led számú led modulok (pl. SuperFlux mini) is összefüggő vonalfényt adjanak. - Spot lámpához: 20 cm széles díszlécek, amelyeket az oldalfalra ragaszthatunk és beépíthető lámpatesteket helyezhetünk el bennük LED lámpával.

Díszvilágítás és hangtechnika

Díszvilágítás és hangtechnika

Napjainkra a karácsony elengedhetetlen részévé vált a díszvilágítás házon belül, kívül és az utcákon. A karácsonyfa izzóin kívül megjelentek a házak illetve az utcák díszítésére szolgáló füzérek, függönyök, motívumok. Ezek a termékek sokféle méretben és formában készülnek, és többféle fényforrással. Hagyományos izzós és a LED-es technikát is hasznosító termékeket megtalálhatjuk villamossági boltokban, szaküzletekben és a bevásárlóközpontokban is. Vásárlásnál azonban nagyon oda kell figyelni arra, hogy csak jó minőségű eszközt vegyünk meg, mert azzal megóvhatjuk magunkat a bosszúságoktól (pont karácsony este alszik ki a fény...), és ami még fontosabb elkerülhetjük a baleseteket.

Indecor

Indecor

Ha teljes vagy részleges lakásfelújításba kezd, vagy csak pl lámpáját, díszlécét, rozettáját cserélné ki, vagy rejtett világítást szeretne készíteni, és ehhez szeretne speciális hozzávaló rejtett világítás díszlécet, ragasztót, led szalagot, tápegységet, vagy ha a villanyszámláján szeretne sokat spórolni a drága, korszerűtlen spot halogén izzókat lecserélné a korszerű takarékos Ledes izzókra (fényforrásokra), akkor is a legjobb helyen jár. INDECOR.

Led díszvilágítások

Led díszvilágítások

Cégünk leginkább önkormányzatok, közületek és lakosság magas szintű kiszolgálására specializálódott. Az eltelt évek során kelet-Magyarország egyik legnagyobb forgalmat bonyolító, meghatározó eszközöket, berendezéseket, kiegészítőket forgalmazó cégévé fejlődött. Szívesen veszünk részt városok, települések díszvilágítási programjaiban, új azelőtt még nem használt, egyedi eszközök fejlesztésében és bevezetésében. Figyelemmel kísérjük a látványtechnikai eszközök fejlődését, a világban megjelenő újdonságokat. Cégünk készséggel áll rendelkezésre minden tevékenységi körébe tartozó termék, információ és szolgáltatás ügyében közületi illetve lakossági ügyfél számára.

Világítás-látvány

Világítás-látvány

Cégünk, a La Belle Kft. 1998 óta van jelen a hazai világítástechnikai piacon. Termékeink kiskereskedelmi forgalmazása mellett a dekorációs világítástechnika területén nyújtunk teljes körű szolgáltatást.Családi házak és kertek karácsonyi dekorációja és díszvilágítása Épületek, épített objektumok karácsonyi díszítése, reklámcélú díszvilágítása Utcák és közterek karácsonyi dekorációja, díszvilágítása Boltok és üzletek karácsonyi díszvilágítása Esküvő, születésnap és rendezvény egyedi ünnepi és hangulatvilágítások Hotelek és éttermek karácsonyi díszvilágítása, dekorációja Áruházak belső tereinek karácsonyi dekorációja

Tuti menü