Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Speciális felhasználású világítások képes leírás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu
részletek »

Speciális felhasználású világítások - Világítás, világítástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Speciális felhasználású világítások
Keresés
Találatok száma - 8 db
Akvárium világítás

Akvárium világítás

Az akvarisztika fejlődésével, a tengeri és édesvízi akvárium világítások is egyre finomabbra lettek hangolva. A kellő hatékonyságú és spektrumú világítás fontosságát egy akvarista sem kérdőjelezi meg! A modern akvárium világítások ára elég borsos napjainkban, azonban teljesítményük, energiafogyasztásuk és élettartamuk jóval kedvezőbb, mint a hagyományos neon világításoké. Azt, hogy Led, fém-halogén, neon vagy hibrid lámpát használunk, alapjában befolyásolja majd a későbbi vízminőséget és élővilágunk fejlődését!

Eakvárium

Eakvárium

A leggyakoribb akvárium világítás még mindig a neon (t8-t5), de egyre inkább teret hódít a led technológia is. Az akváium élő világának, de főként a növényeknek nem mindegy, hogy milyen típúsu, és teljesítményű világítást használunk.

Izzóexpress

Izzóexpress

Az Izzoexpress - ahogy azt már a weblapunk neve is mutatja -, tartalék izzókat forgalmaz projektorokhoz és projektoros televíziókhoz. Beszállító partnerünknek több ezer modellhez van eredeti gyári projektorizzója. A termékek aktuális készletét és árát természetesen weblapunkon online megtekintheti. Mivel cégünk már több mint tíz éve forgalmaz projektorokat, ismerjük azokat a ritkábban keresett izzótípusokat is, amire Önnek épp szüksége lehet!

Lumen Multimédia

Lumen Multimédia

Az Önt érdeklő projektor izzó jellemzőit az adott termék adatlapjára kattintva ismerheti meg. Cégünk mindent elkövet, hogy téves információk ne kerülhessenek fel az oldalra, azonban az ismertető leírás esetleges pontatlanságaiért, illetve a termék mellett látható képek valódiságáért nem vállalunk felelősséget.

Projektor izzócsere

Projektor izzócsere

Amennyiben kiégett a projektorban az izzó és túl drágának találja a gyári új lámpa cseréjét, akkor Ön nagyon jó helyen jár! Amikor egy projektornak lejár a lámpaélettartama és kiég az izzó, akkor fizikailag csak maga az izzó megy tönkre, nem pedig a teljes lámpatest. Ilyen esetben lehetőség van csak az izzó kicserélésére is. A lámpában kicserélt izzó ugyan azokkal a tulajdonságokkal fog rendelkezni, mint a gyári új lámpa, viszont 50-200%-al kevesebb anyagi ráfordítással.

Projektor lámpa

Projektor lámpa

Ebben az áruházban megtalálja speciális felhasználású lámpáit. Infravörös, tv,uv,xenon, cube,orvosi és egyéb lámpák Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Az egységek lehetnek eredetiek vagy helyettesítő (utángyártott) kivitelűek. A diszkont lámpa modul eredeti lámpaegység, utángyártott keretben, ami így kedvezőbb áron az eredetivel egyenértékű megoldás.

Quick.cart

Quick.cart

Mi ez az egész ? Eljött hát ez is... Évekig hülyítettek bennünket azzal, hogy a tintapatron nem tölthető.Ma már tudjuk, hogy ez ordas hazugság volt. A kiégett projektorizzó cseréje legalább ennyire túlmisztifikált. Eddig az volt. Itt projektorba ill. kivetítős TV-be beépíthető UHP izzók kaphatóak.Csak az izzó, reflektor, beépítő keret, stb nélkül. Ne feledd, csak az izzó ég ki, a reflektor nem. A gyári csereizzók reflektorral és kerettel együtt 10000 internetes oldalon,és üzletben kaphatóak.Áruk nettó 60 és 125.000 forint között mozog. Izzót - nálam NEGYEDÁRON is kaphatsz.Jár hozzá a beépítéshez szükséges thermoaktivált ragasztó is. A sikerélmény ingyenes,felár nélküli, ha mindent a leírtak alapján csinálsz, garantált.

Robotlámpa szerviz

Robotlámpa szerviz

A Fehérszalag Elektronikai Kft. világításvezérlési rendszerek berendezéseinek karbantartásával, javításával foglalkozik. Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a színházi fényvezérlő pultok, színváltók, motoros kengyelek, mozgófejes fényvetők (robotlámpák), dimmerek, füstgépek, ködgépek, valamint szállodai világításvezérlő rendszerek területén. Különösen a Compulite, Martin, Ayrton, High End Systems, MA Lighting, Robert Juliat, Zero88 és Lutron berendezések terén bírunk komoly tapasztalattal, melyekhez a szükséges gyári alkatrészeket is biztosítani tudjuk, de megbirkózunk bármilyen más típusú világításvezérlési eszközzel is.

Tuti menü