Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás napfénnyel képes leírás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu
részletek »

Világítás napfénnyel - Világítás, világítástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Világítás napfénnyel
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fakro fénycsatorna

Fakro fénycsatorna

Az SLT fénycsatorna a FAKRO új terméke, melynek fő feladata természetes fény bejuttatása az épület belsejébe. Az ilyen fénycsatornák alkalmazása az épület összes helyiségének a megvilágítását lehetővé teszi, még azokét is, ahol nem lehet külső vagy tetőablakokat beépíteni. A nappali fénytől elzárt helyiségek sötétek és kényelmetlenek a használatban. Ilyen helyiségek lehetnek pl. fürdőszobák, gardrób szobák, folyosók, lépcsőházak, sőt pincék. Fénycsatornák alkalmazásával a természetes fényt bejuttatjuk a helyiségbe, megvilágítva azt. Más helyiségekben a fénycsatornák kiegészítő fényforrást jelentenek, ami az elektromos energia megtakarításban játszik szerepet. Az SLT fénycsatorna a tető fölé szerelt kupolán keresztül beeső, nappali fényt szállítja. A napfény sugarai a fénycsatorna hajlékony falának belső reflexiós felületéről visszaverődve haladnak lefelé a fényelosztóra. A mennyezetbe szerelt fényelosztó egyenletesen szórja szét a fényt a helyiségbe, megvilágítva azt. A fénycsatornát este és éjjel is használhatjuk fényforrásként, ha a belsejébe világítótestet szerelünk.

Napcső

Napcső

A Solatube fénycsatornák segítségével a sötét, ablaktalan helyiségek természetes napfénnyel világíthatóak meg.A termék lelke a tetőre szerelt kupola a benne található reflektorral, mely összegyűjti és továbbítja a napfényt a világ leghatékonyabb fénycsatornáján át a megvilágítani kívánt helyiségbe. A fénycsatorna egy speciális fényszóróban végződik, ami az egyenletes fényelosztást biztosítja.

Solarspot fénycsatorna

Solarspot fénycsatorna

A Solarspot a természetes fény továbbítására alkalmas csőrendszer, mellyel megoldható a sötét és kevésbé megvilágított helyiségek fényellátása. Bevilágító rendszerünk alkalmazásával lehetősége nyílik a természetes fény nyújtotta magas komfortérzet biztosítására Önmaga, családja és munkatársai számára, olyan helyiségekben is, ahol ezelőtt nem volt megoldható.

Természetes fény otthonába fénycsatorna segítségével

Természetes fény otthonába fénycsatorna segítségével

Webáruházunk VELUX és FAKRO tetőtéri ablakok, fénycsatornák, burkolókeretek, tetőkibúvók, árnyékolók, redőnyök és távvezérlési kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Különböző színekben, méretekben és vastagságban kínáljuk termékeinket, melyekre több éves garanciát vállalunk. Áruházunk árukészletét vásárlóink igényei alapján állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot! Rendelését rövid határidővel házhoz szállítjuk! Kérdése van? Készséggel állunk a rendelkezésére email-en, telefonon. Várjuk megkeresését!

Velux fénycsatorna

Velux fénycsatorna

Az Ön házában is van olyan helyiség, amelynek nincs ablaka vagy egyszerűen túl sötét? A tetőn keresztül a VELUX fénycsatorna elviszi Önnek a vágyott napfényt folyosóra, gardróbba, lépcsőházba vagy fürdőszobába. A fénycsatorna földszintes, emeletes vagy tetőteres ház esetén is benapozza a sötét helyiségeket, akár 14-szer több fényerőt biztosítva egy 60 W-os izzónál.

Tuti menü