Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Világítás tervezés képes leírás - Világítás, világítástechnika.tlap.hu
részletek »

Világítás tervezés - Világítás, világítástechnika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vilagitasok.tlap.hu » Világítás tervezés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Belight

Belight

Rólunk Célunk, hogy olyan világítási kultúrát valósítsunk meg, amely elsősorban emberközpontú, ergonomikus és teljes mértékben illeszkedik környezetéhez. Emellett megfelel a felé támasztott igényeknek, különös tekintettel az energiatakarékos megoldásokra. Több mint hét éve dolgozunk azon, hogy környezetünk legmeghatározóbb elemét, a fényt mindig megfelelő formában, a megfelelő helyre helyezzük. Világszerte ismert beszállítóink termékei, valamint szakembereink hozzáértése garantálja, hogy innovatív megoldásokat és minőségi szolgáltatást nyújtunk partnereink számára. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan jelentős hazai épületek világításának megtervezésében vehettünk részt, mint például a Corvinus Egyetem, a WestEnd City Center, az MTV Székház illetve a Megyeri híd.

Cooperdesign

Cooperdesign

Észrevétlenül, ám szinte mindennek az alapja a fény a belsőépítészetben. Helyesen, optimálisan megtervezett világítással bizonyítottan sokkal hatékonyabb mind a munka mind a kikapcsolódás. Sokak számára soha nem tudatosul, hogy a környezetükben nincs átgondolva a mesterséges és a természetes világítás, hogy mennyivel kevésbé lennének fáradékonyak, mennyivel kevésbé lenne fárasztó a munkahelyi- vagy házimunka, ha megfelelően és optimálisan lenne kialakítva környezetükben a világítás.

Elektro Profi

Elektro Profi

Az Elektro Profi Kereskedelmi Kft világítástechnikai csapata vállalja, szinte bármilyen, világítással kapcsolatos probléma megoldását, komplett rendszerek tervezésében való együttműködéstől kezdve a rendszer kulcsrakész átadásáig. A csapat tagjainak világítástechnikai mérnöki végzettsége garantálja a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő eredményeket.

Reflect

Reflect

A képre kattintva letölthető az ingyenes DIALux világítástechnikai program legfrissebb változata, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet látványos világítástechnikai terveket készíteni. DIALux 4.5 világítástervező program.

Zengővári Világítástechnikai Kft.

Zengővári Világítástechnikai Kft.

Egy olyan vállalkozásra lenne szüksége, ahol nagy gyakorlattal rendelkeznek a világítástechnika terén? Akkor ne keresgéljen tovább, hiszen Önnek a a budapesti Zengővári Világítástechnika Kft.-re van szüksége. Az általunk kínált szolgáltatásokkal biztos lehet benne kiváló minőségű, az Ön elvárásainak is megfelelő szolgáltatásban lesz része. Folyamatosan követjük a legújabb műszaki fejlesztéseket, kapcsolatban vagyunk a legnagyobb nemzetközi gyártókkal, így minden esetben a lehető legjobb műszaki paraméterekkel állítjuk elő termékeinket. Információkért és a további részletekért látogasson el weboldalunkra! Ha kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Tuti menü